Zonnebril trend 2020

Zonnebril trend 2020

De zon begint langzaam weer te schijnen, dus haal die zonnebril alvast maar uit de kast. Als je nog geen zonnebril hebt laten we je de trends zien van de zonnebrillen in 2020. Zo kun jij alvast trendy en stralend 2020 in. Ook vertellen we over een andere zonnebril accessoires dat helemaal in is op dit moment.

 

Cat Eye Zonnebril

 

 

Op dit moment is de Cat Eye zonnebril helemaal in.  De Cat Eye zonnebril heeft een aparte vorm waardoor die heel erg opvalt. De Cat Eye sunglass zie je nu overal. Veel bekende mensen zie je er nu ook mee lopen. Ze helpen ook goed tegen de zon en daarom zijn ze niet alleen heel trendy, maar ook functioneel. De Cat Eye vorm wordt alleen door vrouwen gedragen en maakt daarom je outfit sierlijk en sexy. Altijd handig om in je kast te hebben, om je outfit helemaal compleet te maken.

 

 

Ronde Zonnebril

 

 

De ronde zonnebil is weer terug van weggeweest. We hebben de ronde zonnebril een tijdje moeten missen, maar hij is weer helemaal back. Je kan de ronde brillen goed stijlen met zowel een classy, moderne look, maar hij staat ook heel goed bij een alternatieve look. Je kan de ronde zonnebril ook heel goed dragen op een festival, het maakt je outfit helemaal af. De ronde bril met spiegelglas is op dit moment heel populair.

 

Oversized Zonnebril

 

 

In 2020 gaat de trend in alles oversized gewoon door. Niet alleen je leuke oversized trui, maar ook je oversized zonnebril past goed bij de trend van 2020. De oversized zonnebril kun je goed combineren met je stoere look. Door de grote zonnebril straalt je outfit gelijk klasse uit. De leuke oversized zonnebril die ShaSha Sieraden heeft ook een leuke print. De print is helemaal in. Natuurlijk is de zonnebril ook in het zwart verkrijgbaar, zwart is altijd goed.

 

Zonnebril Koordjes

 

Naast alle leuke zonnebrillen kun je natuurlijk niet om deze trend heen, de zonnebrillen koordjes. De koordjes die je kan vestigen aan je zonnebril zorgen voor een extra update van je outfit. Tijdens festivals zijn deze koordjes superleuk te combineren met je favoriete feest outfit, maar ook in het dagelijks leven zie je de koordjes steeds meer voorbijkomen. Je hebt de koordjes in allerlei verschillende soorten en maten, de parel trend zie je ook terug in de koordjes. Superleuk om je zonnebril nog meer fancy te maken.