Sieraden Die Niet Verkleuren

Iedereen wil ze hebben, sieraden die niet verkleuren. De nieuwe “Stainless steel collection” van ShaSha bevat alleen maar sieraden die niet verkleuren. Hoe fijn is het dat je lekker kan douchen, zwemmen, sporten enz. zonder dat je je nieuwe favoriete sieraden af hoeft te doen. We hebben Armbanden, ringen, oorbellen en kettingen die niet verkleuren.

 

Waarom verkleuren deze sieraden niet?

 De sieraden verkleuren niet omdat ze van een bepaald metaal zijn gemaakt dit wordt Roest Vrij Staal genoemd ook wel Stainless Steel. Dit is een erg sterk metaal die niet verkleurt en ook geen krasjes op kunnen komen. Het soort sieraden zijn ook beter dan gold plated of andere vormen van metaal. Het is eigenlijk de beste vorm van sieraden die je kan hebben.

 

Kan je ook zwemmen in een zwemband met deze sieraden?

 Het antwoord op de vraag is ja, de sieraden zijn ook bestemd tegen het zwembadwater en alles wat daar bij komt kijken. Stainless steel is een van de sterkste soorten staal en wij zijn blij dat wij daar nu een goed nieuwe collectie van hebben.

 

Verschil tussen stainless steel en 925 zilver?

 Het verschil tussen stainless steel en zilver is eigenlijk de sterkte van het materiaal. In zilveren sieraden komen eerder krasjes, dit komt omdat het materiaal minder stevig is. In stainless steel zal je eigenlijk nooit krasjes zien. Ook kan zilver verkleuren als je het te lang draagt tijdens het zwemmen in chloor bijvoorbeeld of tijdens het sporten. Stainless steel heeft hier minder last van, daar kun je eigenlijk met zekerheid van zeggen dat het NIET verkleurt.

 

Hoe kun je sieraden die niet verkleuren combineren?

 Je kan de sieraden het beste combineren met andere sieraden die je nooit af doet. Als je een leuk setje kan vinden is dit al helemaal goed te combineren want die hoef je ook niet meer af te doen. Hoe leuk zijn een bijpassend paar oorbellen en ketting die je niet meer af hoeft te doen tijdens het douchen, want ze verkleuren niet!

 

Neem snel een kijkje in de webshop om de nieuwe “Stainless steel collection” te bekijken.