Panterprint Jurk Dames

De panterprint jurk is een item dat altijd een trend blijft. De panter dress kan niet in jouw garderobe ontbreken. Nu de zon weer lekkerder gaat schijnen, kunnen we eindelijk weer onze favoriete jurk aantrekken. De panterprint jurk dames is voor ook goed te stijlen met mooie accessoires.

Panterprint jurk combineren

In het lekkere weer heb je meestal niet meerdere lagen kleding aan. De jurk is al een opvallend item van zichzelf, wel kun je de panter dress goed combineren met bijpassende accessoires. Bijvoorbeeld mooie statement oorbellen zonder patroon. Let erop dat je jurkje al een heel opvallend patroon heeft, daarom is het handig dat je de accessoires simpel houdt. Denk bijvoorbeeld aan een leuke zilveren of gouden armband, met bijpassende oorbellen. Op deze manier draag je niet te veel accessoires, maar maak je de outfit wel helemaal af.

 

Panterprint jurk in verschillende kleuren

De panterprint kennen wij allemaal denk ik wel, maar de laatste jaren zie je de panterprint is heel veel verschillende kleuren terugkomen. Ook deze printjes zijn heel populair. Je hebt altijd wel een kleur waar je helemaal fan van bent, omdat die of beter bij je haar past of omdat je het gewoon een mooie kleur vindt. De originele panterprint blijft uiteindelijk toch wel het mooist.

                                        

Wanneer draag je je favoriete panterprint dress

De panterprint dress kan worden gezien als “ordinair”, maar daar zijn wij het totaal niet mee eens. De panterprint jurk kan wel ordinair gedragen worden, maar dat kan bij elke jurk. Als je ervoor zorgt dat je de jurk goed combineert, rock je je outfit helemaal. De jurk is goed te dragen naar meerdere gelegenheden, bijvoorbeeld een lekker stranddagje. Ook is de panterprint jurk goed te dragen naar een BBQ of bijvoorbeeld een dagje op de boot. In deze tijden gaan we even niet naar school, maar de jurk is ook heel makkelijk te dragen naar school. Voor werk zou ik de jurk wel even skippen, maar op je vrije dagje thuis kun je hem weer lekker uit de kast halen.

 

Ondek ook de andere jurken in de webshop die je naar meerdere gelegenheden kunt dragen!