Jurk Bruiloft Gast

Welke jurk is ideaal voor een bruiloft, dat is een vraag die vaak wordt gesteld. De perfecte jurk is moeilijk te vinden, gelukkig hebben wij een paar leuke ‘soort’ jurken op een rij gezet die ideaal te dragen zijn op een bruiloft. Uiteraard zijn deze jurken wel bedoeld voor de gasten op de bruiloft. 

Maxi dress

De maxi dress is een hele goede keuze voor een bruiloft. De jurk is wat langer en daarom kun je de jurk de hele dag dragen, ook in de avond als het wat meer afkoelt. Daarnaast is de maxi dress een echte trend op dit moment waardoor je helemaal gestijld aankomt op de bruiloft. De maxi dress is in alle maten soorten en kleuren verkrijgbaar. Als je een dresscode hebt dan kun je makkelijk de kleur kiezen bij het thema, maar als je vrije keuze hebt is het wat moeilijker om een kleur/patroon te kiezen. Wij raden aan om een gekleurde jurk te kiezen en geen zwart. Een bruiloft is een vrolijke gelegenheid dus kies een vrolijke kleur. Ga vooral niet voor wit, omdat dat een kleur is die de bruid meestal draagt. Voor de rest ben je helemaal vrij in je keuze voor een leuke bruiloft jurk.

Midi dress

 De midi dress is ook een goede keuze. De midi dress is niet zolang als de maxi dress, maar de jurk is ook wat langer waardoor je deze jurk ook de hele avond kunt dragen. Het is niet heel ideaal om je om te kleden op de bruiloft, en daarom is het ideaal om een jurk te kiezen die je de hele dag aan kunt houden. De midi dress heeft vaak een split waardoor die wat speelser is dan de maxi dress. De midi dress is een heel populair item op dit moment. Met de midi dress kom je zeker in stijl aan op de bruiloft. Ook gelden voor de midi dress dezelfde regels qua kleuren die je wel of niet moet kiezen.

Ruffle dress

De ruffle dress is een jurk die ontzettend populair is op dit moment. De ruffle dress is geen lange jurk waardoor die in de avond wel wat kouder kan worden. Alsnog is de ruffle dress wel een hele goede optie. Zoek wel een ruffle dress waar je je lekker in voelt. Je wilt op z’n speciale dag van iemand in bijzonder niet de hele tijd kijken of je jurkje wel goed zit en of je je billen onder die jurk vandaan ziet komen, dit is niet ideaal.. Kies voor een ruffle dress die wat langer is en waar je je helemaal comfortabel in voelt.